Onmiddellijke impact

Organisaties kiezen voor nieuwe ICT-systemen om hun processen te stroomlijnen. Maar de implementatie loopt zelden zo soepel als gehoopt. C4 Impact brengt rust en continuïteit in de bedrijfsvoering in tijden van (systeem)verandering.

Processen optimaliseren is makkelijker gezegd dan gedaan. Bij de overstap op nieuwe systemen komt veel meer kijken dan alleen de techniek. Zonder draagvlak, vertrouwen en focus onder medewerkers zijn projecten gedoemd te mislukken. 

Duurzame verandering

Mirjam van der Koogh van C4 Impact heeft ruime ervaring op het gebied van project management en business analyse. Mirjam zet haar kennis en expertise (lead auditor, ISO 17001) in om duurzame verandering binnen bedrijven te realiseren. Bij het midden- en kleinbedrijf brengt zij de visie, mensen en processen met elkaar op één lijn, zodat er commitment ontstaat op de werkvloer.

C4 Impact koestert een inspirerende, verbindende en concrete aanpak waarbij medewerkers gedurende het gehele proces centraal staan. Dit doen wij in de overtuiging dat een echte koerswijziging alleen mogelijk is met toewijding van het voltallige personeel.